Kultura

Zpět na článek

Never more pokračování filmu Tenkrát v Hollywoodu, který zneužil tragický osud herečky Sharon Tate

9 komentářů

Hagenbaden_2
Co to tam sakra všichni hulíte? Tenhle plátek se změnil v něco, co už není použitelné. Dost vážně uvažuji, že zruším předplatné, které mám už ani nevím jak dlouho. Nerozumím vám. Jak vážně ne 🤷‍♂️
Antonín Petras
Never more Reflexu. Z kdysi řízného týdeníku trefujícího jednu hlavičku hrebíčků za druhou se stalo do sebe zahleděné panoptikum plaček a zoufalců, jejichž stati způsobují od zánětů spojivek po těžké krvácení očí. Jsouce obecně alergický na kritiky, troufám si zcela odpovědně jako fanoušek a znalec Zeleného Raula říci, že tuhle bídu, zmar a svrab by nedokázal zachránit ani sám velký Raul.
Čest jeho památce.
Martin-75
Tak nejdřív jsem myslel že to je nějaký vtip, když tam bylo srovnání Tarantina a vedle toho prý problémy v České televizi.🤦🏻 Jako očividně nikdo z nich není cinefil a už vůbec nerozumí režisérovi jakým je Tarantino. Tolik pláče, žvástů o zneužití příběhů Sharon Tate na jednom místě, to jsem ještě neviděl. Co názor to perla. Respektuji to, ale zařazuji mezi novinářské dno, poplatné době.
Tom Janota
Ježíši Kriste, co se to tu vyplakalo za tragédy? Jeden si myslí, že je lepší než Tarantino, druhý nesouhlasí s podáním polských voleb a třetí děsí válka v Gaze... Jediný voko nezůstalo suchý... Jdu si pustit Tarantina a jeho Hanebný pancharty. Tak zas určitě zneužil tragický osud Adolfa, viď Ryndo? 🤦
Antonín Petras
@Tom Janota Přesně! Chudák Áda. Dálnice stavěl a voni takhle do něj. Jak by se asi cítila Eva Braunová? Necita jeden.

‐‐------
Jinak se už ale nemůžu dočkat, až zpracuje Stalina. 😆 Nejvíc se tomu blížilo toto. Směju se ještě teď.
http­s://ww­w.cs­fd.cz­/fil­m/4414­89-ztratili-jsme-stalina/prehled/
Holy James
Co člověk, to názor.
Já se narozdíl od pana Ryndy na pokračování těším
Vitr VeVlasech
A co všechny ty komedie z 2. světové války? Humor je ta poslední berlička jak se vypořádat s traumaty..
TCerny
Vojtech Rynda:"...Klidně ať se jeho dílka zvrhávají v masturbační maratóny mluvení, když to jeho fanoušky baví"
to je blabol non plus ultra!
Toho cloveka neznam a bnikdy jsem o nem neslysel.
Jestli se Ryndovi z Ceska Tarantino nelibi, tarantinovi kvuli ceskemu Ryndovi jiste spatne nebude at Rynda produkuje "ipsacni maratony mluveni"nebo ne.
Mne se Tarantino mooc libi a vsechny jeho filmy jsem obdivoval.
V cem ten Rynda vidi "zneuzivani bestialni vrazdy manzelky Polanskeho Tarantinem " nedovedu nachvollziehen .
Ten Rynda je pro mne naprosto nestravitelny , ale jiste bude mit spoustu svych obdivovatelu.
Udes.
Zdeněk Surovec
Takže paní Kadlecová,jestli tomu správně rozumím,dokud budou války a lidi hladovět,přestaneme točit filmy,a divadla taky nebudou,vlastně celou kulturu zrušíme.
OSZAR »