Online přenos
Bitcoiny jste dokonale přebili Dozimetr, hřměl Havlíček. Hlasování o nedůvěře vládě bude zítra
39 komentářů
Alois Rudý
0
Hlasování o důvěře je nesmysl, přeci není možné hlasovat o něčem co neexistuje.😉
Mongoloidní Bureš zase blábolí jako zjednanej...
Klídek, vláda nepadne i kdyby před celým národem začala vraždit , ti se mají moc rádi a jen tak se korýtek nepustí. Co by asi tak museli udělat zlého, aby padla ??? Lidem v této zemi je už všechno jedno, mlčky se dívají na rozkrádání a výprodej naší země, mlčky sledují, jak vláda neplní své předvolební sliby, mlčky sledují, jak vláda vehementně pomáhá Ukrajině a vůbec nepomáhá lidem v zaplavených oblastech atd. atd. Mohla bych jmenovat hodně věcí, které nejsou dobré pro naši zemi, ale nemá to cenu, nikoho to už nezajímá.
@libunka Babiš vám slíbí na co si vzpomenete trapáci 😁
@Gabina Rychtarova
Na hnus fialovej Babiš nemá. Fialový prolhaný sviňák nesplnil nic, všechny nás okradl a ještě je drzý. Jen co se vše vyšetří, to se budou "nedotknutelní" vládní šmejdi divit.
Chtělo by to obnovit trest smrti. Za vlastizradu po zásluze!
Na hnus fialovej Babiš nemá. Fialový prolhaný sviňák nesplnil nic, všechny nás okradl a ještě je drzý. Jen co se vše vyšetří, to se budou "nedotknutelní" vládní šmejdi divit.
Chtělo by to obnovit trest smrti. Za vlastizradu po zásluze!
@libunka
Proto ani jakákoli kauza či soudní dohra už na voliče neplatí a preference jsou stejné ať se děje co se děje.
I ostrý břit jednou otupí a volby budou jen pro pár bláznů co si myslí, že teď už to vyjde..🤣
Proto ani jakákoli kauza či soudní dohra už na voliče neplatí a preference jsou stejné ať se děje co se děje.
I ostrý břit jednou otupí a volby budou jen pro pár bláznů co si myslí, že teď už to vyjde..🤣
Moc hezky a přesně to popsal Vidlák ve svém dnešním článku:
https://www.novarepublika.cz/2025/06/hlasovani-o-neduvere
https://www.novarepublika.cz/2025/06/hlasovani-o-neduvere
@epr3 ruská špíno pořád Vališ lži 😁
@Gabina Rychtarova
Nebuď nervózní, fialová špíno 🤣🤣🤣. Vy lhát umíte skvěle. Škoda, že lhaní je to jediné, co umíte. Tedy mimo kradení. V tom jste mistři.
Nebuď nervózní, fialová špíno 🤣🤣🤣. Vy lhát umíte skvěle. Škoda, že lhaní je to jediné, co umíte. Tedy mimo kradení. V tom jste mistři.
@Gabina Rychtarova Gábinko, ahoj p.čo.
@Gabina Rychtarova Gábi, nic si z těch dementních dezolátních hovádek nedělejte.
Oni jsou jen frustrovaní, protože nejsou schopni splácet své dluhy, nejsou schopni zaujmout ženu, jejich zbytečnej život jde od neúspěchu k neúspěchu.
A pro takový nuly je vrchol vzrušení anonymně napadat inteligentnější a úspěšnější spoluobčany.
Jste fajn a fandím Vám.
Oni jsou jen frustrovaní, protože nejsou schopni splácet své dluhy, nejsou schopni zaujmout ženu, jejich zbytečnej život jde od neúspěchu k neúspěchu.
A pro takový nuly je vrchol vzrušení anonymně napadat inteligentnější a úspěšnější spoluobčany.
Jste fajn a fandím Vám.
@epr3 https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/europoslanci-drtivou-vetsinou-podporili-zprisneni-pravidel-pro-detskou_2506171738_epo
Tvůj kumpán ruská špíno 😁
Tvůj kumpán ruská špíno 😁
Opozice chce pád zločinecké vlády, která se drží koryt jako lejno košile. Copak ještě mají v plánu rozkrást a koho ožebračit? A hlavně kolik se najde idiotů, kteří tuto zločineckou sebranku budou volit?
@Frank51482 To je otázka ? Původně jsem si myslel, že ty čtyři měsíce už dovládnou,ale je fakt,že škody ještě nadělat mohou tak raději ať táhnou k čertu !
@Frank51482
Hochu ty musíš trpět.
Teď jsem tvoji zprávu předčital několika mým klientům....
Pobavil jsi.
Hochu ty musíš trpět.
Teď jsem tvoji zprávu předčital několika mým klientům....
Pobavil jsi.
@Frank51482 A druhý zločinec Bureš nastoupí....to si nevybereš.
@Uživatel_6045133 Ale ono je vždy otázka co je horší ? A já si neumím představit horší vládu než tato. Mimochodem někdo vládnout musí,byť to nebude žádný zázrak.
@Richard Šebesta Furst trapnost nad trapnost. Místo argumentů,kecy o ničem,tak se pozná dezolát !
Už po čtvrté lze komentovat toto dění slovy mé babičky, která říkala, že kde nic není ani smrt nebere.
Jak dopadne....Já si myslím pro vládu a její poslance špatně..
Nic se nezmění... A jen to dokazuje že vláda a její poslanci nejsou schopni
žádné smysluplné akce....A vzkaz pro voliče....Za vše muže jeden nadčlověk, superman který vše zařizoval, řídil a to dlouhou dobu. No každopádně schopnosti tohoto muže jsou nadpřirozené...a to ve státě kde se vše vykecá...
A má voliče kteří už nejsou schopni vlastního úsudku...A fandí a fandí a platí a zaplatí....😂😂😂😂😂😂Ještě že je to chytrý volič,,,,😝😝😝😝😝
,,
Nic se nezmění... A jen to dokazuje že vláda a její poslanci nejsou schopni
žádné smysluplné akce....A vzkaz pro voliče....Za vše muže jeden nadčlověk, superman který vše zařizoval, řídil a to dlouhou dobu. No každopádně schopnosti tohoto muže jsou nadpřirozené...a to ve státě kde se vše vykecá...
A má voliče kteří už nejsou schopni vlastního úsudku...A fandí a fandí a platí a zaplatí....😂😂😂😂😂😂Ještě že je to chytrý volič,,,,😝😝😝😝😝
,,
@Saša Krach
Pro opozici je mnohem výhodnější pokračování současné vlády...
Není tonjenom můj názor ale i názory politologů.
Babiš to ví ale riskl to, protože ví, že ani na počtvrté nemá šanci.
Já osobně.bych byl pro odstoupení, kde by byla po odstoupení Fialy větší šance Spolu s novým lídrem Kupkou.
Pro opozici je mnohem výhodnější pokračování současné vlády...
Není tonjenom můj názor ale i názory politologů.
Babiš to ví ale riskl to, protože ví, že ani na počtvrté nemá šanci.
Já osobně.bych byl pro odstoupení, kde by byla po odstoupení Fialy větší šance Spolu s novým lídrem Kupkou.