Blondýna v Arábii

Zpět na článek

10 zaručených tipů pro ženy, jak ve svém životě nadobro nahradit muže

11 komentářů

Stax pivnik
Pobavilo 😀
Alois Rudý
Jsem pro návrat ke zvyklostem předků. To se chytil, rozporcoval a upekl mamut. Potom muž zatáhl nějakou ženu do jeskyně a tam se pomilovali. Muž byl spokojen protože lov se vydaři, maso bylo dobré a to pomilování také ušlo. A žena byla spokojena, že je o ní pořád zájem. A všude vládla pohoda.😉
Jan Bureš
Člověk by tu paničku skoro politoval. Nosit v sobě tolik nenávisti...
reproman
@Jan Bureš Jste opravdu tak slepý a hluchý, že nepoznáte srandu?
Jakub Bareš
To je typicky ženské vidění světa: když chlap neodpovídá tomu, co si ženská představuje, je špatný ten chlap; naopak když ženská neodpovídá tomu, co si chlap představuje, je špatný ten chlap.
reproman
Anžto mám schopnost sebeironie, a navíc tutaj paní Blanku sleduju už dobu, jak si dělá prču sama ze sebe, velice mě to pobavilo.
Pokud to nějakého muže uráží, pak je to ješitný blb, z jakých si utahuju taky, a dobře mu tak. Ať bídně chcípne!
Bravo!
Josef Mařík
Žena bez chlapa, bod 10 - smutná, zavistivá. Vdaná žena - záleží, jak si vybrala.
X fusion Furniture
Tetka se domnívá, že mužský jsou jakýsi recyklační nástroj k uspokojení a údržbě domácnosti . Keep dreaming.
Lenka Bartoňová
Ježiš, to je boží Takhle dlouho jsem se fakt nezasmála a to jsem šťastně vdaná ) Skvělý humor, za mě palec nahoru.
Jóža Oltec
Bude si holka muset holt nakoupit zásobu svíček.
hnusoba
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
OSZAR »