Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMedveděv se pustil do Švédska a Finska. Hrozil úderem jadernými zbraněmi
11 komentářů
reproman
0
Jo, to oberbrute Žirinovskij, to byl jinačí štramák! Ten vyhrožoval zrovna eliptonem!
pupak
Jde to s ním z kopce.
Nejdřív mívala tahle alkoholická troska pravidelná komická vystoupení vždy v pátek, potom se na delší dobu odmlčel, aby začal vyhrožovat atomovkami při pondělcích.
A teď už se trochu probírá z deliria až v úterý.
Nejdřív mívala tahle alkoholická troska pravidelná komická vystoupení vždy v pátek, potom se na delší dobu odmlčel, aby začal vyhrožovat atomovkami při pondělcích.
A teď už se trochu probírá z deliria až v úterý.
Josef Matoušek
Tento vylitý psychopat by měl navštívit nějakou věhlasnou ruskou kliniku
pro duševně choré.Tam mají nadstandartní metody jak dát "čelověka"do normálu...
pro duševně choré.Tam mají nadstandartní metody jak dát "čelověka"do normálu...
Petr Minář
A co ruští chcimíři Šebesta-Rudý-epr3? Přidou s, u Ukrajiny tak oblíbeným a do zblbnutí zde opakovaným, argumentem, že tyto státy neměly PROVOKOVAT mírumilovné RuSSko, takže se nemohou divit a jediné, co musí udělat je KAPITULACE?
Jiosef Tyl
Platí to na všechny státy: když se dostane k moci dement s velkými pravomocemi "sdementní" se většina toho národa. Od nacistického Německa, Ruska až k USA.
@Jiosef Tyl Je to zvláštní mi bylo slovo d. ..t už dvakrát vymizikovano .Tobě nikoli .Čím to asi bude. ?
@Richard Sebesta Mně vyzmizíkovali základní jednotku času ve druhém pádu. Takže se mi cosi odehrálo "ve zlomku se***".
Psal jsem to bez hvězdiček.
Jindy a jinde se mi nedařilo napsat nic o "špičce pyramidy". Tady to ale pro změnu prošlo.
Psal jsem to bez hvězdiček.
Jindy a jinde se mi nedařilo napsat nic o "špičce pyramidy". Tady to ale pro změnu prošlo.