Zprávy

Zpět na článek

Medveděv se pustil do Švédska a Finska. Hrozil úderem jadernými zbraněmi

11 komentářů

reproman
Jo, to oberbrute Žirinovskij, to byl jinačí štramák! Ten vyhrožoval zrovna eliptonem!
pupak
Jde to s ním z kopce.
Nejdřív mívala tahle alkoholická troska pravidelná komická vystoupení vždy v pátek, potom se na delší dobu odmlčel, aby začal vyhrožovat atomovkami při pondělcích.
A teď už se trochu probírá z deliria až v úterý.
Jozef Marsalik
To se dalo čekat že to tak bude sámi si zavaril že první úder bude směřovat tam
Josef Matoušek
Tento vylitý psychopat by měl navštívit nějakou věhlasnou ruskou kliniku
pro duševně choré.Tam mají nadstandartní metody jak dát "čelověka"do normálu...
Petr Minář
A co ruští chcimíři Šebesta-Rudý-epr3? Přidou s, u Ukrajiny tak oblíbeným a do zblbnutí zde opakovaným, argumentem, že tyto státy neměly PROVOKOVAT mírumilovné RuSSko, takže se nemohou divit a jediné, co musí udělat je KAPITULACE?
Milan Trnka
Medveděv je opilec a co k tomu dodat.Uz to bylo několikrát napsáno.
Jiosef Tyl
Platí to na všechny státy: když se dostane k moci dement s velkými pravomocemi "sdementní" se většina toho národa. Od nacistického Německa, Ruska až k USA.
Richard Sebesta
@Jiosef Tyl Je to zvláštní mi bylo slovo d. ..t už dvakrát vymizikovano .Tobě nikoli .Čím to asi bude. ?
Petr Minář
@Richard Sebesta
Měli vyzmizíkovat tebe!
reproman
@Richard Sebesta Mně vyzmizíkovali základní jednotku času ve druhém pádu. Takže se mi cosi odehrálo "ve zlomku se***".
Psal jsem to bez hvězdiček.
Jindy a jinde se mi nedařilo napsat nic o "špičce pyramidy". Tady to ale pro změnu prošlo.
Pavel Nyklíček
Země, kde dement zítra je dementnějsi než včera a úplně vymatlanej popozítří.....
OSZAR »