Komentáře
Petr Sokol: Mezinárodní trestní soud vydal zatykač na izraelského premiéra aneb Kdo chce zavřít Bibiho?
13 komentářů
Alois Rudý
1
Možná, že je pravdou, jak se šíří po internetu, že zločinec Hitler byl vlastně vizionář, když tvrdil, že nebezpečím pro mír je Rusko a židé. Současné dění to potvrzuje.😶
Fanatičtí , líní a hlopí čmoudi z Hamáz závidí Židům vše co vytvořili , když poušť proměnili v zahrady a prosperující stát. Neustále Izrael napadají a když dostanou přes tlamu, řvou jak staré dě vky. VIVAT IZRAEL.
Prinejmensim 3 velke staty neuznavaji jurisdikci ICC: 1,5 miliardova Cina , 330 mil. USA a 150 mil. Rusko.
Ja jsem ve svem 82 letem zivote nerekl na adresu israele a zidu jedine spatne slovo , neb coby narozeny v Praze uprostred valky jsem zazil velmi blizko co s nimi ty nejvetsi bestie v dejinach, nemecti naciste provadeli.
Nicmene nemyslim, ze bylo spravedlive srovnat se zemi skoro cely Gaza Streifen se 50 000 palestinskymi obetmi a 100 000 zranenymi .I kdyz ty israelske obeti 400 lidskych zivotu jsou take starsne velke.
To uz neni oko za oko.
Ja jsem ve svem 82 letem zivote nerekl na adresu israele a zidu jedine spatne slovo , neb coby narozeny v Praze uprostred valky jsem zazil velmi blizko co s nimi ty nejvetsi bestie v dejinach, nemecti naciste provadeli.
Nicmene nemyslim, ze bylo spravedlive srovnat se zemi skoro cely Gaza Streifen se 50 000 palestinskymi obetmi a 100 000 zranenymi .I kdyz ty israelske obeti 400 lidskych zivotu jsou take starsne velke.
To uz neni oko za oko.
Nerozumuj čuramedáne a přemýšlej nad tím, kdo koho napadl. Akce vzbuzuje reakci.@TCerny
Kdo chce zavřít Bibiho? Nejen Mezinárodní trestní soud, ale všichni odpůrci terorismu.
giorgio287
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Možná by bylo dobré ho unést a předat spravedlnosti. Jistě by se tím zachránilo hodně životů civilistů, které izraelští vojáci vraždí na rozkaz tohoto mezinárodním soudem uznaného zločince.
Má to ten Izrael opravdu těžké. Narazil na instituci co se nechová politicky. A dívá se na problém úplně jinak..Že by vyzněl lidsky.Ale koho to zajímá u nás.....že.